Rallicross ja jokamiesluokka OuluZonessa

Yhteystiedot

OuluZonesta löydät sora- ja asfalttiradat, jotka soveltuvat rallicrossiin sekä jokamiesluokkaan. Tule tutustumaan huippulaatuisiin ratoihimme omalla autollasi tai moottoripyörälläsi.

Kehitämme ratojamme jatkuvasti, ja suunnitelmissamme onkin ratojen laajentaminen entisestään. Katso tapahtumakalenterista vapaat ajat, ota yhteyttä ja varaa oma aikasi Arkalassa sijaitsevan OuluZonen radoille!

Lue lisää OuluZonesta

Jokamiesluokka

Jokamiesluokka, jota kutsutaan myös nimillä JM tai jokkis on yksi Suomen suurimmista autourheilulajeista. Tässä lajissa tekniset säännöt ovat verrattain vapaat, mikä mahdollistaa sen, että harrastajat voivat rakentaa kilpa-autonsa lähes kaikentyyppisistä siviiliautoista. Luokka on tämän johdosta edullinen, ja siinä voidaan hyödyntää myös esimerkiksi liikennekelvottomia autoja.

Rallicross

Rallicross muistuttaa tavallista rallia, mutta siinä ajetaan tieosuuksien sijaan kierroksia suljetulla radalla, jolla lähtee samaan aikaan useita autoja. Autot ovat modifioituja tuotantoautoja tai tarkoitusta varten rakennettuja kilpa-autoja. Rallicrossia ajetaan aina MM-tasolla saakka.

Ota yhteyttä ja varaa aika

Ota yhteyttä Arkalan OuluZoneen ja varaa aika radoillemme. Mikäli haluat järjestää isomman rallicrossin tai jokamiesluokan tapahtuman radoillamme, sekin onnistuu!

Kaikki yhteystietomme