Karting OuluZonessa

Yhteystiedot

OuluZonesta löytyy suuri karting-rata, jossa pääset ajamaan kartingia koko perheen voimin ja taitotasosta riippumatta. Karting-rata on osa Arkalassa sijaitsevaa monipuolista moottoriurheilukeskustamme, ja radalta löytyy haasteita sekä sopivia aikoja niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin kuskeille.

Tarkista vapaat ajat tapahtumakalenterista ja tule ajamaan. Halutessasi voit myös varata koko karting-radan omaan käyttöösi esimerkiksi tapahtumaa varten. Ota yhteyttä ja varaa aikasi!

Lue myös motocross-radastamme

Mitä on karting?

Karting eli mikroautoilu on maailmallakin erittäin suosituksi kasvanut moottoriurheilulaji, jota ajetaan jopa ammattitasolla saakka. Auto itsessään on yksinkertainen, yksipaikkainen, putkirunkoinen ja jousittamaton auto. Kartingauto muistuttaa tyyliltään ja ajettavuudeltaan F1-autoja, ja tästä syystä monet F1-ammattilaiset ovatkin aloittaneet juuri mikroautoilusta.

Älä enää turhaan mieti, mitä ohjelmaa keksisit hiljaisena sunnuntaipäivänä. Tule nauttimaan vauhdin hurmasta laadukkaalla kartingradallamme! Tämä vauhdikas harrastus sopii lapsiperheille, kaveriporukoille, yritysten virkistys- ja tiimipäiviin tai kenelle tahansa vauhdista nauttivalle.

Tutustu myös rallicrossiin

Varaa aika

Ota yhteyttä Arkalan OuluZoneen, varaa oma aikasi radalle ja tule nauttimaan kartingista. Tapahtumakalenterista voit tutkia vapaiden aikojen saatavuutta.

Kaikki yhteystietomme