Motocross OuluZonessa

Yhteystiedot

OuluZonesta löydät huippulaatuisen motocross-radan, josta pääset nauttimaan omalla pyörälläsi. Motocross-rata on myös mönkijöiden sekä talvisin lisäksi moottorikelkkojen käytettävissä. 


Tervetuloa Arkalassa sijaitsevaan OuluZoneen! Katso tapahtumakalenterista vapaat ajat ja varaa aika motocrossiin!

Tutustu myös kartingrataamme

Motocross 

Motocross on maailmanlaajuisesti yksi suosituimmista moottoripyörälajeista. Sana motocross tulee yksinkertaisesti sanoista 'moto' eli moottoripyörä sekä 'cross-country' eli maasto. Motocrossissa käytetään hyvin jousitettuja moottoripyöriä, joilla ajetaan maastoradalla. Radalla on tyypillisesti erilaisia maastovaihteluita, kuten ylämäkiä ja alamäkiä, kaarteita ja kurveja sekä erilaisia hyppyjä ja mahdollisesti esteitä.

Motocrosskilpailijat ajavat radalla samanaikaisesti, ja laji onkin erittäin viihdyttävää katsottavaa. Se pitää sisällään kovaa vauhtia sekä korkeita ilmalentoja, ja huipputasolla laji on myös fyysisesti erittäin vaativaa. Ei kuitenkaan tarvitse olla kilpakuski päästäkseen tutustumaan lajiin, vaan lajista kiinnostuneilta se onnistuu helposti OuluZonen huippulaatuisella motocrossradalla.

Moottorikelkka

Endurokelkoille löytyy talvisin 4,5 kilometriä pitkä maastoreitti, jossa pääset kokemaan vauhdin hurmaa vaihtelevassa maastossa. Snowcross-rata sijaitsee valaistulla parkkialueella, mikä mahdollistaa myös iltaharjoittelun.

Tutustu myös rallicrossiin

Ota yhteyttä ja varaa aika

Ota yhteyttä Arkalan OuluZoneen ja varaa aika radoillemme. Mikäli haluat järjestää isomman tapahtuman motocrossin parissa, sekin onnistuu!

Kaikki yhteystietomme