Motocross

OuluZonessa

Moottorikelkkailu OuluZonessa

Endurokelkoille löytyy talvisin 4,5 kilometriä pitkä maastoreitti, jossa pääset kokemaan vauhdin hurmaa vaihtelevassa maastossa. Snowcross-rata sijaitsee valaistulla parkkialueella, mikä mahdollistaa myös iltaharjoittelun.

Tervetuloa Arkalassa sijaitsevaan OuluZoneen! Katso tapahtumakalenterista vapaat ajat ja varaa aika moottorikelkkailua varten!

Motocross OuluZonessa

OuluZonesta löydät huippulaatuisen motocross-radan, josta pääset nauttimaan omalla pyörälläsi. Motocross-rata on myös mönkijöiden sekä talvisin lisäksi moottorikelkkojen käytettävissä.

Tervetuloa Arkalassa sijaitsevaan OuluZoneen! Katso tapahtumakalenterista vapaat ajat ja varaa aika motocrossiin!

Tutustu myös karting -rataamme »

Motocross

Motocross on maailmanlaajuisesti yksi suosituimmista moottoripyörälajeista. Sana motocross tulee yksinkertaisesti sanoista 'moto' eli moottoripyörä sekä 'cross-country' eli maasto. Motocrossissa käytetään hyvin jousitettuja moottoripyöriä, joilla ajetaan maastoradalla. Radalla on tyypillisesti erilaisia maastovaihteluita, kuten ylämäkiä ja alamäkiä, kaarteita ja kurveja sekä erilaisia hyppyjä ja mahdollisesti esteitä.

Motocrosskilpailijat ajavat radalla samanaikaisesti, ja laji onkin erittäin viihdyttävää katsottavaa. Se pitää sisällään kovaa vauhtia sekä korkeita ilmalentoja, ja huipputasolla laji on myös fyysisesti erittäin vaativaa. Ei kuitenkaan tarvitse olla kilpakuski päästäkseen tutustumaan lajiin, vaan lajista kiinnostuneilta se onnistuu helposti OuluZonen huippulaatuisella motocrossradalla.

Ota yhteyttä ja varaa aika

Ota yhteyttä Arkalan OuluZoneen ja varaa aika radoillemme. Mikäli haluat järjestää isomman tapahtuman motocrossin parissa, sekin onnistuu!

Tee varaus radalle numerosta 040 542 0587

Tapahtumakalenteri

Tutustu ratahinnastoon

Kausikortti yhdelle radalla
(1 henkilö, 1 rata)
170€
Kausikortti kaikille radoille
(1 henkilö, 3 rataa)
350€
Kausikortti junioreille
(alle 12-v.)
120€
Kertamaksu
(yhdelle radalle, ei testi-EK)
30€

Muut hinnat    

Testi-EK talviaikaan 2 tuntia
(ei kausikortilla)
150€ sis. alv.
Ratavuokra
(karting, motocross, JM/rallicross)
500 €/pv/rata + alv 24 %
Koko alue 1500 €/pv + alv 24 %
Konetyö
(harjaus, auraus, tasaus)
60 €/h + alv 24 %
EK-ajanottolaitteet 150 € + alv 24 % / tapahtuma
Mainospaikat alkaen 500 € + alv

Mainosmyynti: jarmo.pekkala@live.fi