OuluZone

Karting, JM/rallicross ja motocross

OuluZone

OuluZone on Arkalassa sijaitseva moottoriurheilukeskus, jonka omistaa Oulun kaupunki ja toiminnasta vastaa Ni-Ro Oy. Keskuksestamme löydät radat kartingiin, jokamiesluokkaan, rallicrossiin sekä motocrossiin. Ratoja on sekä asfaltti- että sorapäällysteisiä. Keskuksemme sijaitsee noin 30 minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, joten muutokset sekä laajennukset ratoihin ovat aina odotettavissa.

Katso tapahtumakalenterista vapaat ajat ja tule tutustumaan huippuluokkaisiin ratoihimme. Vastaamme mielellämme myös sinua mahdollisesti askarruttaviin kysymyksiin. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai oheisella lomakkeella. Tule nauttimaan vauhdin hurmasta koko perheen voimin!

Pyydä tarjous »

Mitä on karting?

Karting eli mikroautoilu on maailmallakin erittäin suosituksi kasvanut moottoriurheilulaji, jota ajetaan jopa ammattitasolla saakka. Auto itsessään on yksinkertainen, yksipaikkainen, putkirunkoinen ja jousittamaton auto. Kartingauto muistuttaa tyyliltään ja ajettavuudeltaan F1-autoja, ja tästä syystä monet F1-ammattilaiset ovatkin aloittaneet juuri mikroautoilusta.

Älä enää turhaan mieti, mitä ohjelmaa keksisit hiljaisena sunnuntaipäivänä. Tule nauttimaan vauhdin hurmasta laadukkaalla kartingradallamme! Tämä vauhdikas harrastus sopii lapsiperheille, kaveriporukoille, yritysten virkistys- ja tiimipäiviin tai kenelle tahansa vauhdista nauttivalle.

Tutustu rallicrossiin »

Varaa aika

Ota yhteyttä Arkalan OuluZoneen, varaa oma aikasi radalle ja tule nauttimaan kartingista. Tapahtumakalenterista voit tutkia vapaiden aikojen saatavuutta.

Ota yhteyttä »

Tapahtumakalenteri

Tutustu ratahinnastoon

Kausikortti yhdelle radalla
(1 henkilö, 1 rata)
170€
Kausikortti kaikille radoille
(1 henkilö, 3 rataa)
350€
Kausikortti junioreille
(alle 12-v.)
120€
Kertamaksu
(yhdelle radalle, ei testi-EK)
30€

Muut hinnat    

Testi-EK talviaikaan 2 tuntia
(ei kausikortilla)
150€ sis. alv.
Ratavuokra
(karting, motocross, JM/rallicross)
500 €/pv/rata + alv 24 %
Koko alue 1500 €/pv + alv 24 %
Konetyö
(harjaus, auraus, tasaus)
60 €/h + alv 24 %
EK-ajanottolaitteet 150 € + alv 24 % / tapahtuma
Mainospaikat alkaen 500 € + alv

Mainosmyynti: jarmo.pekkala@live.fi