Ratainfoa

Keskuksestamme löydät radat kartingiin, jokamiesluokkaan, rallicrossiin, motocrossiin sekä snowcrossiin. Ratoja on sekä asfaltti- että sorapäällysteisiä. Keskuksemme sijaitsee noin 30 minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, joten muutokset sekä laajennukset ratoihin ovat aina odotettavissa. Alapuolella infoa radoistamme.


Karting

OuluZonesta löytyy nopea karting-rata, jossa pääset ajamaan kartingia koko perheen voimin ja taitotasosta riippumatta. Karting-rata on osa Arkalassa sijaitsevaa monipuolista monitoimikeskustamme, ja radalta löytyy haasteita sekä sopivia aikoja niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin kuskeille.


Tarkista vapaat ajat tapahtumakalenterista ja tule ajamaan. Halutessasi voit myös varata koko karting-radan omaan käyttöösi esimerkiksi tapahtumaa varten. Ota yhteyttä ja varaa aikasi!

Rallicross ja jokamiesluokka

Rallicross muistuttaa tavallista rallia, mutta siinä ajetaan tieosuuksien sijaan kierroksia suljetulla radalla, jolla lähtee samaan aikaan useita autoja. Autot ovat modifioituja tuotantoautoja tai tarkoitusta varten rakennettuja kilpa-autoja. Rallicrossia ajetaan aina MM-tasolla saakka.

Jokamiesluokka, jota kutsutaan myös nimillä JM tai jokkis on yksi Suomen suurimmista autourheilulajeista. Tässä lajissa tekniset säännöt ovat verrattain vapaat, mikä mahdollistaa sen, että harrastajat voivat rakentaa kilpa-autonsa lähes kaikentyyppisistä siviiliautoista. Luokka on tämän johdosta edullinen, ja siinä voidaan hyödyntää myös esimerkiksi liikennekelvottomia autoja.

Motocross

OuluZonesta löydät huippulaatuisen motocross-radan, josta pääset nauttimaan omalla pyörälläsi. Motocross-rata on myös mönkijöiden sekä talvisin lisäksi moottorikelkkojen käytettävissä.

Katso tapahtumakalenterista vapaat ajat ja varaa aika motocrossiin!

Snowcross

Endurokelkoille löytyy talvisin 4,5 kilometriä pitkä maastoreitti, jossa pääset kokemaan vauhdin hurmaa vaihtelevassa maastossa. Snowcross-rata sijaitsee valaistulla parkkialueella, mikä mahdollistaa myös iltaharjoittelun.

Katso tapahtumakalenterista vapaat ajat ja varaa aika moottorikelkkailua varten!