Keskuksestamme löydät radat kartingiin, jokamiesluokkaan, rallicrossiin, motocrossiin sekä snowcrossiin. Ratoja on sekä asfaltti- että sorapäällysteisiä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, joten muutokset sekä laajennukset ratoihin ovat aina odotettavissa.

Drifting

OuluZonelta löytyy 1320m asfaltoitua rataa, jolla voit mm. harrastaa driftinkiä.


Snowcross

Tervetuloa OuluZone Evohall Snowcross areenalle

Pelisäännöt OuluZonessa

1. Noudattakaa OulunZonen ohjeistusta Tutustukaa näihin ohjeisiin, Pyrkimyksemme on, että kaikille harrastelijoille on mahdollisuus kehittyä lajissa treenaamalla OulunZonessa.

2. Pidetään hauskaa ja kunnioitetaan toisia sekä radalla kuin varikolla.

3. Ilmoittaudu aina heti kahviorakennukseen, kuittaa ratamaksu ja allekirjoita vastuuvapautus.

4. Kahvio rakennuksesta saat tarvittavan tiedon, miten rataa ajetaan ja koska kukin pääsee radalle.

5. Varikko alueelle löytyy ohjeistus, miten alueella toimitaan (parkkipaikka, auton/kelkkapaikat)

6. Radalla on aina vastuussa oleva ratamestari, jonka ohjeistusta kuuluu seurata. Esim. suunnanvaihto tapahtuu ainoastaan Ratamestarin päätöksen kautta.

7. Kuljettaja ei saa koskaan olla yksin radalla turvallisuussyistä. Kuljettajalla kuulu aina olla toimihenkilö huoltaja/mekaanikko mukana radalla. Toimi henkilö Kuuluu osallistua esim. keltaisen liputuksen tarpeen vaatiessa.

8. Kun treenissä on paljon kuljettajia, pyrkimyksemme on ajattaa luokittain. Vauhdin mukaan mennään radalle. Isoja kelkkoja ja 200cc ei saa koskaan olla yhtä aikaa radalla.

9. Radalle mennään aina lähdön kautta. Treeneissä radalta poistutaan aina lähtösuoran kautta. Ratavarikko lähtösuoralla.

10. Noudatetaan SML sääntöjä, jos ei muuta erikseen mainittu

11. Radan huolto tapahtuu säännöllisesti tai heti tarpeen vaatiessa.

Ratamaksu Kausi 2022/23

Pikkukelkat 20 €/kerta

Isot Kelkat 60 €/kerta

Viikonloppuina la -su (maksa heti) Pikkukelkat 30 €

Viikonloppuhinta la-su (maksa heti) isot kelkat 100 €

Kausikortti Pikkukelkat 400 € (laskutus mahdollinen ja +alv)

Kausikortti Isot Kelkat 1000 € (laskutus mahdollinen ja +alv)

Yksityistreenit Ratavuokra päivä 500 € (sis. huolto)


Rallicross ja jokamiesluokka

Rallicross muistuttaa tavallista rallia, mutta siinä ajetaan tieosuuksien sijaan kierroksia suljetulla radalla, jolla lähtee samaan aikaan useita autoja. Autot ovat modifioituja tuotantoautoja tai tarkoitusta varten rakennettuja kilpa-autoja. Rallicrossia ajetaan aina MM-tasolla saakka.

Jokamiesluokka, jota kutsutaan myös nimillä JM tai jokkis on yksi Suomen suurimmista autourheilulajeista. Tässä lajissa tekniset säännöt ovat verrattain vapaat, mikä mahdollistaa sen, että harrastajat voivat rakentaa kilpa-autonsa lähes kaikentyyppisistä siviiliautoista. Luokka on tämän johdosta edullinen, ja siinä voidaan hyödyntää myös esimerkiksi liikennekelvottomia autoja.

Motocross

OuluZonesta löydät huippulaatuisen motocross-radan, josta pääset nauttimaan omalla pyörälläsi. Motocross-rata on myös mönkijöiden sekä talvisin lisäksi moottorikelkkojen käytettävissä.

Katso tapahtumakalenterista vapaat ajat ja varaa aika motocrossiin!

Karting

OuluZonesta löytyy nopea karting-rata, jossa pääset ajamaan kartingia koko perheen voimin ja taitotasosta riippumatta. Karting-rata on osa Arkalassa sijaitsevaa monipuolista monitoimikeskustamme, ja radalta löytyy haasteita sekä sopivia aikoja niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin kuskeille.


Tarkista vapaat ajat tapahtumakalenterista ja tule ajamaan. Halutessasi voit myös varata koko karting-radan omaan käyttöösi esimerkiksi tapahtumaa varten. Ota yhteyttä ja varaa aikasi!

HUOM! Meiltä ei valitettavasti tällä hetkellä löydy karting autoja vuokrattavaksi. Radalle voit tulla ajamaan omalla autolla.